Sea Views

HAVSUTSIKT TILL

FRUKOST, LUNCH OCH MIDDAG

Tänk dig att vakna upp till milsvid havsutsikt. Varje dag. En kuliss som ändrar skepnad under dagen men som i grunden ändå är densamma såväl till frukost som till middag. Alltid närvarande. Ibland vild, ibland helt stilla. På Bacchus blir havet er närmaste granne.

På den konstgjorda halvön mellan Skrea strand och Ätrans mynning byggs nu etapp 1 av Falkenbergs nya stadsdel Bacchus. De fyra husen med sju våningar vardera kommer innebära cirka 140 moderna lägenheter i ett unikt läge. Alla med en fantastisk utsikt över Kattegatt och med de fördelar och möjligheter som en nybyggd lägenhet innebär.

Alla lägenheter har ett stort ljusinsläpp, smarta planlösningar och ljus interiör. Lägenheterna på markplan har varsin uteplats med glasräcke och vindskydd medan övriga lägenheter har inglasade balkonger. Samtliga vetter mot havet, Skrea strand och Bobergs udde. På taket av varje hus finns det dessutom en gemensam takterrass att nyttja för sig själv eller tillsammans med grannarna.

Inflyttningsklart sommaren 2018

Lagom till soliga och lata dagar på Skrea strand och ljumna kvälls brisar är det dags för fö rsta inflyttning till Falkenbergs nya stadsdel. Sommaren 2018 planeras det vara klart för inflyttning i det första färdiga huset på Bacchus.

MORGONDOPPET FINNS EN TRAPPA NER.

Precis intill husen finns det tre badplatser med bänkar och trappa ner i Kattegatt. En möjlighet för ett uppfriskande bad, en plats för att pusta ut vid efter joggingrundan eller varför inte bara slå dig ner och andas in den friska havsluften.

LIVSKRAFT OCH VARDAGSLYX ÅRET OM.

Bacchus är för dig som vill ha nära till den livskraft som havet och naturen ger. Här finns alla möjligheter att uppleva vardagslyx varje dag, året om. Hur den ter sig är upp till dig. För en del är det en promenad på stranden eller att slappna av i bastuhuset. För andra ett besök i småbåtshamnen eller frukost med soluppgången som sällskap.

NÄRHET OCH MÖJLIGHETER.

I en stad som Falkenberg är närheten till centrum, jobb, familj och vänner en självklarhet. Här finns också möjligheter till aktiviteter och nöjen, närhet till restauranger men också till naturen vid kusten samt sjöarna och skogarna i inlandet. När du önskar få influenser från större städer är det nära till Göteborg, Malmö och Köpenhamn.